Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een foto op canvas van de babyjaren van mijn dochter en haar vriend

foto op canvasEen foto op canvas van de babyjaren van mijn dochter en haar vriend

 

Mijn dochter gaat het huis uit omdat zij gaat samenwonen met haar vriend. Nu heb ik een leuk idee want ik heb natuurlijk in de loop der jaren flink wat foto albums voor haar in elkaar gedraaid. En nu wil ik eigenlijk een mooie baby foto van haar inscannen en deze laten maken op canvas. Nu heb ik goed contact met de moeder van mijn schoonzoon en toen ik haar mijn leuke plannetje vertelde, kwam zij met een nog beter idee. Waarom maken wij niet een collage van twee foto’s één van haar zoon in zijn baby tijd en één van mijn dochter in haar baby tijd vertelde zij. Wat een goed idee. En zo kwamen wij bij elkaar en zaten wij al giechelend met de albums op de bank ons plannetje uit te voeren.  Dit word de mooiste foto op canvas riep ik toen ik de mooiste van mijn dochter had gevonden. Zo hebben wij me flink wat stoeien de foto’s weten te scannen en deze op de site van Hema.nl kunnen uploaden om de foto op canvas te gaan bestellen. Dit kunnen ze mooi boven hun bed hangen grapte ik naar mijn man toen ik heb de creatie van mij en de moeder van mijn schoonzoon liet zien. En zo hadden wij een mooi cadeau voor de dag dat ze klaar zijn met klussen en in hun nieuwe huis aan hun nieuwe toekomst gaan beginnen samen.