Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een eiken blad perfect afgewerkt bij EIKENvakman.nl.

Een eiken blad wordt bij EIKENvakman.nl met zorg & vakmanschap vervaardigd. Het blad bestaat uit geschaafde planken met een vochtpercentage van circa 8-12%, die verlijmd worden tot eiken blad. Ook wordt het blad – na het verlijmen – als geheel nogmaals machinaal geschaafd. Wij leveren onze bladen vervolgens standaard ‘onbehandeld’ uit, oftewel licht geschuurd. Het blad is dus klaar om door u behandeld te worden. Wel is het zo dat veel klanten voor de zekerheid het blad nog even na / opschuren, eventueel met een nog lichtere korrel en met name ook om de harde randen iets af te vlakken.

Het behandelen van een eiken blad.

Uiteraard adviseren wij u ten zeerste om uw onbehandeld eiken blad zo snel mogelijk na ontvangst – en voor actief gebruik – goed & volledig te behandelen met een kwalitatieve lak of olie. Zorg er tevens voor dat u het product volledig behandeld, dus niet alleen de zijkanten en de bovenkant, ook de onderkant! Wilt u het behandelen liever uitbesteden? Ook dat is nu mogelijk bij EIKENvakman.nl!

Een eiken blad gelakt / geolied, direct klaar voor (eind)gebruik bestelt u nu ook direct online bij EIKENvakman.nl. Diverse bladen uit onze online collectie kunt u nu ook mooi gelakt of geolied (transparant) direct online bestellen. Zo ontvangt u een eiken blad waar u zelf (bijna) niks meer aan hoeft te doen. Onze ervaren houtbewerkers zorgen ervoor dat uw blad zorgvuldig met een kwalitatieve lak / olie behandeld wordt. Nadat uw eiken blad goed gedroogd is, wordt deze verpakt & verzonden. Gelakte of geoliede eiken bladen bij EIKENvakman.nl: direct online voor een scherpe prijs!