Franky's Place

Alles en meer over wonen

Een boiler 15 liter voor de keuken

Logo Boilermarkt

Het plaatsen van een keukenboiler brengt in het huis erg veel voordelen met zich mee. Keukenboilers zijn te verkrijgen in een aantal verschillende formaten. Zo sluit een boiler 15 liter ideaal aan bij een woning waarbij er toegewezen is op het afwassen met de hand omdat er een behoefte is aan een grotere hoeveelheid warm water. 

De grootste voordelen van een keukenboiler

Een boiler 15 liter brengt erg veel voordelen met zich mee zo worden er ieder jaar gemiddeld 4500 cv starters bespaard waardoor er geen water verspild wordt. Als het water door de cv opgewarmd moet worden zal er namelijk verwarmd water in de leidingen achterblijven en verspild worden een keukenboiler voorkomt dit probleem. Een keukenboiler heeft ook een energielabel A. Dit houdt in dat een keukenboiler erg weinig energie verbruikt. Een keukenboiler is daarom super milieuvriendelijk. 

Zelfmontage van een keukenboiler 

Een keukenboiler kan erg gemakkelijk zelf geplaatst worden door middel van een handige aansluitset. De boiler dient echter wel te allen tijde rechtop de worden geplaatst en is gemakkelijk te plaatsen in een keukenkastje door het handige kleine formaat van deze boilers.