Franky's Place

Alles en meer over wonen

Doe-het-zelver die een rookkanaal gaat aanleggen? Kies voor ISOduct bij Bouw-handel.nl!

8Natuurlijk komt er veel aan je voorbij als je zo intensief bezig bent met de verbouwing en zeker als je er zo de tijd voor uitstrekt als ik dat doe. Ik neem overal de tijd voor namelijk, want ik vind het belangrijk de beste producten in huis te halen en deze op de juiste manieren te installeren (of de juiste diensten in te schakelen waarmee dit gebeurt) opdat ik er tenminste jarenlang profijt van kan ondervinden. Dan heeft het voor mijzelf pas zin namelijk, ik doe het namelijk maar éénmaal en wil niet over enkele jaren alweer muren hoeven te openbreken omdat ik nou toevallig een fout heb gemaakt.

Extra veilig en bovendien voordelig door een geïncorporeerde omkokering

2Met het rookkanaal dat ik hier in mijn woning installeerde, ging dus precies hetzelfde principe op, dat van de nauwkeurigheid. Tot en met de details heb ik de voordelen van de verschillende soorten bestudeerd en al snel kwam ik er instinctief op uit dat een ISOduct rookkanaal eigenlijk wel het beste van het beste was. Ik ben overigens niet de enige die zich dit realiseert, want van heel Europa is dit de absolute topper en ik ben zeker niet de enige die dit onderschrijft, ook allerlei officiële instanties doen dat. Zo voldoet het aan alle eisen en voorschriften en ben je dus gegarandeerd van een veilig kanaal. Dat dat belangrijk is, blijkt wel uit de ongeveer dertienhonderd haardbranden die er jaarlijks alleen al in Nederland plaatsvinden en die resulteren in de minst fraaie en vaak zelfs levensbedreigende situaties. 7Een ISOduct bij Bouw-handel.nl kopen biedt nog meer voordelen zelfs, want deze website brengt heel overzichtelijk in kaart wat er allemaal benodigd is bij een zelfstandige installatie van het product in je woning – en heeft alle onderdelen overigens altijd zelf ook in huis. Bovendien heb je géén extra omkokering nodig bij de aanschaf van een ISOduct bij Bouw-handel.nl want die zit al in het product zelf geïncorporeerd, iets wat je op jaarbasis al snel enkele honderden euro’s doet besparen!

Tip: kijk snel naar ISOduct bij Bouw-handel.nl om te zien of er heden ten dage speciale acties voor gelden!