Franky's Place

Alles en meer over wonen

Dit zijn de voordelen van het gebruik van een makelaar om uw huis te verkopen

Vastgoedhandelaar

U denkt erover om uw huis te verkopen, maar u zit vast met de eeuwenoude vraag: gaat u uw huis zelf aanbieden of gaat u zelf een makelaar inschakelen? Bij het verkopen van uw huis komt natuurlijk meer kijken dan alleen het aanbieden ervan. U wilt uw huis laten inspecteren en klaarmaken voor bezichtiging. U heeftt ook iemand nodig om open huizen te organiseren of op zijn minst het huis aan potentiële kopers te laten zien. Wat als u meerdere aanbiedingen heeft? Wie gaat die onderhandelingen voeren? En wat moet de prijs voor uw woning zijn? U kunt zien waar we hiermee naartoe gaan.. Er komt veel op u af als u uw huis verkoopt! Dit is precies waar makelaars om de hoek komen kijken.

Makelaars begrijpen de markt

Makelaars, zoals de Makelaar in Hendrik Ido Ambacht, hebben huis-voor-huis, straat-voor-straat en markt-voor-markt ervaring. Wanneer de concurrentie hevig is, kunnen zij u helpen met strategieën om uw huis te kopen of verkopen.

Makelaars kunnen potentiële kopers doorlichten

Een makelaar kan van geïnteresseerde partijen eisen dat ze vooraf worden gekwalificeerd of zelfs vooraf worden doorgelicht voordat ze uw huis gaan bekijken. Dit vermindert het aantal aanmeldingen (op een goede manier!), wat de last voor u vermindert.

Je zou er versteld van staan ​​hoeveel buren, mensen die overwegen om ergens in de toekomst een huis te kopen, huiseigenaren die onlangs huizen hebben gekocht en willen vergelijken of mensen die gewoon even langsrijden komen opdagen wanneer ze een ‘Te koop’ bord in de tuin zien staan. U wilt geen tijd verspillen aan een bezichtiging, als ze niet daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. 

Een Makelaar werkt nauw samen met alle partijen

De hypotheekadviseur, de taxateur, de vastgoedinspecteur en anderen hebben allemaal taken te doen tijdens de transactie. De gemiddelde huiseigenaar is gewoon niet op de hoogte van alle details die moeten worden bijgehouden tijdens de verkoop van een huis. Binnen de makelaardij zijn ze dit echter wel. Bovendien zijn er deadlines en een sluitingsdatum bij te houden. De juridische in’s en out’s van de onroerendgoedtransacties kunnen het pad van verkoop door eigenaar daarom voor velen best lastig maken.