Franky's Place

Alles en meer over wonen

Direct huis verkopen

Jeroen is een goede vriend van me. Maar Jeroen had wat problemen en kon eigenlijk niet meer in zijn huis blijven wonen. Het was een erfenis dus er zaten  vrijwel geen kosten meer aan het huis. Op aanraden van mij en andere vrienden is hij gaan kijken voor een vastgoedonderneming die hem kan helpen.

Snelhuisverkopen.nl bood hem uitkomst. Ze hebben een persoonlijk gesprek met hem gehad en alles samen goed doorgenomen. Ik heb er bijgezeten om zeker te zijn dat alles goed geregeld werd en daarom kan ik zeggen dat dit een erg goed en eerlijk bedrijf is.

Ze kwamen langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie en om nog wat zaken door te nemen. Twee dagen later belde hij me met de vraag of ik even langs kon komen, want hij had een bod ontvangen en wilde mijn mening. Ik vond het een reëel bod en  vertelde dat aan hem. Samen hebben we gebeld om te vertellen dat hij akkoord ging met het bod.

Twee weken later was zijn huis verkocht, heeft hij met een deel van het geld zijn schulden kunnen betalen en met de rest de inboedel betaald van zijn tijdelijke huurwoning. Snelhuisverkopen.nl is een vastgoedhandelaar, maar dan wel eentje met het hart op de goede plek.

Dus als je zelf in een moeilijke situatie en je huis direct verkopen biedt uitkomst, neem dan even contact op met hun.