Franky's Place

Alles en meer over wonen

Detail denker ziet keramische tegels meteen

logo-123sierbestratingDetail denker ziet keramische tegels meteen

 

Ik ben dol op keramische tegels, ik zie dit zo vaak om mij heen en ik ben echt een detail denker. Keramische tegels heb ik dan ook zo gespot en ik kan dan genieten van de schoonheid. Toen wij de tuin van ons nieuwe huis onder handen gingen nemen begrijp je wel dat ik als eerste de keramische tegels er door heen zette. Gelukkig vind mijn man de keramische tegels die ik voor ogen had ook mooi, we konden het dus gelijk bestellen. Mijn man wilde eigenlijk eerst zelf de tuin bestraten, maar omdat hij het wat drukker kreeg op zijn werk, hebben we een bedrijf dit laten doen. Ik zit net in een overgang periode van de ene baan naar de andere, ik had dus ook veel tijd om aan de tuin te werken. Ik had eigenlijk nog geen idee of ik wel groene vingers had, maar de tuinmannen hebben mij goed begeleid en ik heb er ontzettend veel van geleerd. Achteraf ben ik hier ook erg blij mee, anders had ik nooit geweten hoe ik de tuin moest onderhouden. De keramische tegels liggen inmiddels en ze zijn prachtig. Het huis is ook bijna af en ik ben nu bezig met het organiseren van een welkomstborrel. Het lijkt mij leuk om alle vrienden en familie in deze omgeving te zien en te proosten op een mooie nieuwe toekomst in dit huis. We hebben het goed getroffen, dit besef ik mij elke dag.