Franky's Place

Alles en meer over wonen

De xterior windschermen maken mijn tuin af

homeVoor enkele weken geleden hebben we de tuin aangepakt om het klaar te maken voor de zomer. Gelukkig is de tuin helemaal klaar alleen nog zoeken naar een geschikte windscherm. Zodoende kwam ik terecht bij Xterior en de xterior windschermen die ik gekocht heb zijn ideaal! De handigheid is perfect, het gemak van de windschermen zijn ideaal voor mij aangezien mijn rug niet een van de sterkste is. Gelukkig kan ik zonder problemen deze schermen laten staan en hoef ik niet in de winter de schermen naar binnen te halen om er langer  van te mogen genieten. Voor enkele weken geleden hebben we de windschermen laten bezorgen en sinds dat moment geniet ik er nog steeds van.Gypsy-terrasscherm

 

De schermen werken perfect in onze tuin.

Aangezien we in Nederland best goede zomers hebben is het belangrijk dat er genoeg schermen staan zodat je er ook van kan genieten. Zodoende heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt gehad, sterker nog we zitten nu al in de tuin om te genieten van de zonnestralen die we tot nu toe gehad hebben! Dankzij de schermen hoeven we niet meer in de wind te zitten zonder problemen, lekker een krantje lezen en tegelijk van de zon genieten, wat wil je nog meer!Hibis-28