Franky's Place

Alles en meer over wonen

De weelde die Corporatehousingfactory je biedt

De weelde die Corporatehousingfactory je biedt

images (1)
Enkele jaren geleden kwam ik hier voor het eerst, in het kader van een baan die ik hier in Nederland kon krijgen. Het is echt een luxepositie die je hebt als je uit meerdere landen en werkplekken kunt kiezen om te beginnen, het is te gek als mensen om je staan te springen, je graag willen hebben. De keuze voor Amsterdam was voor mij niet zo heel moeilijk, ik heb altijd al een affiniteit met dit land gehad, het was er een waar ik heel nieuwsgierig naar was, voornamelijk door de rijke historie uit de gouden eeuw en de tolerantie jegens allerlei in andere landen als afwijkend bestempelde gebruiken. Ik was nieuwsgierig en koos voor Amsterdam, ook omdat het bedrijf en ook haar kernwaarden mij erg wist aan te spreken. Dat bedrijf ontving me gelukkig met open armen en ik stond werkelijk perplex over hetgeen allemaal voor me geregeld was. Zo hadden ze een serviced apartment voor me geregeld via de Corporatehousingfactory. Voor degene die de Corporatehousingfactory nog niet kent, dat is een onderneming om zeker even op te zoeken – zeker als jij binnenkort ook van plan bent een expat naar Nederland te halen. Je bent overigens niet beperkt tot Amsterdam, waar ikzelf heb gezeten, maar ze zijn er ook in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven – eigenlijk alle grote steden waar je gerichte expats ook echt kunt verwachten. Het is er genieten van de weelde die je geboden wordt!