Franky's Place

Alles en meer over wonen

De voordelen van gevelbekleding

npi-logo

swish-dakrand-wit-450x200Al een tijdje was ik aan het twijfelen om gevelbekleding te laten plaatsen. Mijn ouders hadden dit namelijk ook gedaan en ik vond dit er ontzettend mooi uitzien. De gevelbekleding zorgt er niet alleen voor dat het huis er een stuk nieuwe uitziet, maar het zorgt er ook voor dat het huis in waarde stijgt. Er zijn meerder huizen bij mij in de buurt die ook gevelbekleding hebben en ik had begrepen dat de huizen hierdoor makkelijker te verkopen waren.

Voordelen

npi_merkNu was ik niet van plan om mijn huis snel te gaan verkopen, maar het leek mij wel handig stel dat ik besloot het huis te verkopen. De gevelbekleding is in de meeste gevallen onderhoudsvrij en dat ligt natuurlijk aan het materiaal wat er wordt gekozen. Vaak wordt de gevelbekleding in verschillende kleuren gekozen, waardoor er altijd wel een kleur tussen zit die bij het huis past.

De gevelbekleding die mijn ouders hebben uitgekozen is geheel onderhoudsarm. Mijn ouders hebben hier expres voor gekozen, omdat ze er dan geen omkijk meer naar hebben. De gevelbekleding hoeft ook niet geverfd te worden wat natuurlijk ook weer scheelt in de onderhoudskosten.

 

Door deze voordelen heb ik besloten om de gevelbekleding ook te laten plaatsen. Op de gevelbekleding die ik aan had geschaft had ik ook nog eens 10 jaar garantie, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is. Uiteindelijk ben ik heel erg blij dat ik de gevelbekleding heb laten plaatsen, want mijn huis ziet er echt geweldig uit en daar ben ik heel erg tevreden mee!