Franky's Place

Alles en meer over wonen

De rookkanalen specialist heeft de juiste onderdelen

De rookkanalen specialist heeft ervoor gezorgd dat wij de juiste onderdelen konden bestellen voor onze open haard. Toen mijn man en ik een ander huis hebben gekocht, zat hier een open haard in. Een echte ouderwetse mooie grote haard. Veel mensen vinden dit ouderwetse helemaal niet mooi, maar voor mij is het een droom die uit komt. Echter was deze haard wel toe aan wat reparatie. Want als wij deze in gebruik willen gaan nemen in de winter, dan moet dit natuurlijk wel op een veilige manier gaan gebeuren. Daarom is het goed dat de open haard even volledig wordt nagekeken. Omdat wij niet over één nacht ijs gaan, hebben mijn man en ik eens goed gespeurd op het internet naar het beste adres om de juiste onderdelen die nodig waren te bestellen.

De rookkanalen specialist

Uiteindelijk was dit het beste adres

Telkens kwamen wij weer op de website van Bouw Handel terecht. Dit besloot ons om een bestelling te plaatsen welke al snel in huis was. De materialen zijn erg goed van kwaliteit en daarom heb ik besloten om deze aanrader te delen op dit blog. De rookkanalen specialist biedt op het gebied van dit onderdeel de volgende mogelijkheden aan:

  • Bevestigingen en steunen, zoals centreerplaten, muurbeugels en steunstrippen.
  • Hulpstukken, zoals afsluitdoppen, T-stukken en bochten.
  • Dakdoorvoeren; onderdelen om het rookkanaal door het dak te leiden.
  • Eindstukken; trekkende kappen met of zonder vonkenvanger.
  • Andere componenten, bijvoorbeeld schoorsteenelementen en klembanden, maar ook paspijpen of nisbuselementen.

Dankzij de bestelling die wij hier hebben gedaan, kunnen wij na de zomer op een goede en veilige manier gaan genieten van onze open haard.

De rookkanalen specialist