Franky's Place

Alles en meer over wonen

De producten en diensten van Plastica

Plastica

Plastica is een bedrijf dat als sinds 1978 plaatmateriaal levert. Ze doen dit voor zowel interieur als exterieur. Altijd is het plaatmateriaal van de beste kwaliteit en zijn er een heleboel uitvoeringen om uit te kiezen. Materialen en dessins verschillen ook. Dit gecombineerd met een goede service maakt van Plastica een geliefd bedrijf waar veel mensen al jaren op bouwen, letterlijk en figuurlijk. Deze leverancier weet van wanten.

Plastica

Wat biedt Plastica?

Plastica denkt graag mee over hoe jij je droom kunt verwezenlijken. Je wil bijvoorbeeld een gevel die lang mooi blijft, zonder er al te veel onderhoud aan te moeten plegen? Je interieur moet aan de hoogste veiligheids- en hygiëne eisen voldoen?  Plastica heeft 40 jaar ervaring met plaatmateriaal en denkt graag met je mee over de juiste oplossing. Hoewel jij ongetwijfeld ook veel kennis en kunde hebt, stellen ze bij Plastica maar al te graag hun kennis ter beschikking om jou te helpen je project perfect af te ronden.

Plastica

Waar te beginnen?

Je kunt online vast kijken naar wat Plastica allemaal te bieden heeft als het gaat om plaatmateriaal voor gevels en interieurs. Het is bovendien goed om eerst zo nauwkeurig mogelijk je project te bepalen. Daarna kun je eventueel monsters aanvragen. Twijfel je bijvoorbeeld over gevelbekleding van hout of van kunststof? Vraag dan gewoon online monsters aan en neem vast de tijd om de materialen te onderzoeken. Plastica staat er altijd voor klaar om je bij te staan in dit proces met advies.