Franky's Place

Alles en meer over wonen

De perfecte vloer horeca koop je hier!

vloer horeca

Veiligheid boven allesvloer horeca

Een goede vloer horeca is erg belangrijk. Het kan niet alleen voor een goede uitstraling, maar ook veiligheid zorgen. Sommige materialen worden namelijk ongelofelijk glad wanneer je hier olie of water op morst. Dit moet je niet hebben wanneer er mensen op die vloer hard bezig zijn om lekker eten voor jouw gasten te bereiden. Daarnaast is het ook gewoon niet veilig voor jouw medewerkers, want er gebeuren dan een stuk sneller ongelukken. Zeker met al die messen en hete dingen in de buurt, wil ik zeker weten dat iedereen die voor mij werkt, dat veilig kan doen. Ook is het belangrijk dat het makkelijk schoon te maken is, zeker nu er vaker controles rondom de HACCP richtlijnen plaatsvinden. Wanneer je hier niet aan voldoet, kun je een enorme boete verwachten. Mocht het zo zijn dat het vaker voorkomt dat het niet hygiënisch genoeg is in jouw onderneming, loop je zelfs de kans dat jij verplicht moet sluiten. Dit wilde ik zelf allemaal voorkomen en daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor een vloer van het PVC Vloerenhuis.

Hele goede servicevloer horeca

Toen ik hen vorige maand opbelde werden al mijn vragen rondom de vloer in mijn horeca gelegenheid goed beantwoord. Ik wist precies wat ik kon verwachten en hoe lang ik zou moeten wachten erop. Over een korte tijd gaan zij beginnen met leggen en daar kijk ik erg naar uit. Mocht jij meer informatie willen of ook interesse hebben, neem dan zeker even contact met hen op!