Franky's Place

Alles en meer over wonen

De leerlook, de trend van het moment

Door alle nieuwe trends van het voorjaar lijkt het alsof je door de bomen het bos niet meer kan zien, maar daar hebben wij een antwoord op! In dit artikel leggen we je uit wat de trend van het moment is, namelijk de leerlook! 

Het is namelijk ook weer tijd om kleine aanpassingen te maken in het interieur. Het gebruik van vintage meubels en items, vele planten, houten meubels, color blocking en leer zijn trends die in verschillende stijlen van het interieur terug komen. Leer kan in verschillende dingen geuit worden en is daarom een leuk materiaal om in het interieur te verwerken!

Een interieur stijl die de leerlook helemaal in zich heeft opgenomen is het industriële interieur en door wat leer toe te voegen in huis krijg ook jij deze stijl in het interieur verwerkt. Tegenwoordig zijn er ook veel winkels die leren meubels aanbieden zoals Profijt Meubel. Deze winkel biedt erg stijlvolle leren eetkamerstoelen met wieltjes aan die zij zelf maken, verkopen en leveren. Wanneer je je eetkamerstoelen verandert in huis creëer je een hele andere sfeer en een voordeel aan wieltjes onder je eetkamerstoelen is dat je krassen op de vloer voorkomt. Het is daarnaast ook mogelijk om een leren eetbank te halen voor aan de dinertafel. Een eetbank is tegenwoordig ook erg in trek en presenteert daarnaast ook het industriële interieur in dat hij een gevoel nabootst dat men samen aan tafel tijdens de pauze van werk (zoals in een industriële fabriek) eet! Een eetbank kan daarnaast ook ruimte besparend zijn in dat hij onder de tafel geschoven kan worden wanneer deze niet in gebruik is (mits hij geen rugleuning heeft). Hierdoor sla je twee vliegen in één klap!

Hopelijk kan je hiermee jouw huis inrichten met de gewenste leerlook die jou zo aantrekt!