Franky's Place

Alles en meer over wonen

De kwaliteitsvloeren van Anera: daar kan je op bouwen

Slimme oplossingen voor bedrijven met een opslagprobleem, dat bieden we bij Anera vloeren op maat aan. Met behulp van onze demontabele vloeren creëren we namelijk met gemak een extra etage in je magazijn of opslaghal. Voor ieder opslagprobleem weten wij een oplossing te vinden. Voor je het weet geniet je van een hoop extra ruimte voor je spullen, materialen en producten en behoren je opslagproblemen tot het verleden. Onze specialisten staan klaar om met veel enthousiasme voor je aan de slag te gaan.

Vakmanschap door jarenlange ervaring

Het bedrijf Anera komt niet pas net de hoek omkijken. Het werd namelijk opgericht in 1987 waardoor er gedurende de jaren een hoop ervaring is opgedaan in deze sector. Doordat onze expertise alleen maar groeide, werd in 1997 besloten om steeds meer van de gehele productie binnenshuis af te handelen. Sinds 2007 zijn we daarom volledig onafhankelijk van leveranciers of producenten omdat de gehele productie van de vloeren door ons zelf gerealiseerd wordt. Daardoor kunnen we je ook verzeker van een kwaliteitsproduct wanneer je bij ons een aankoop doet.

Service op maat

Denk je erover om de opslagruimte van je magazijn te vergroten met een vloer van Anera? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. In vrijwel ieder magazijn kunnen onze etages geplaatst worden en we denken dan ook maar al te graag met je mee. Met behulp van onze producten benut je je magazijn optimaal en is een verbouwing of verhuizing vaak overbodig.