Franky's Place

Alles en meer over wonen

De coolste meubels voor je achtertuin

De laatste dagen schijnen de zon volop en veel mensen krijgen dan ook de lente (of zelfs zomer) in hun bol. Wanneer de dagen ook warmer worden, dan zullen we ook veel meer tijd doorbrengen in de blauwe, open lucht. Lekker op een terrasje een wijntje drinken, een boek lezen in de achtertuin… vooral in de laatste ruimte zullen we dan meer zitten dan normaal. Reden genoeg dus om je achtertuin even te verfrissen en een nieuwe look te geven voordat de zomer begint! Wij hebben voor jou leuke meubels voor je achtertuin op een rijtje gezet ter inspiratie.

Een ingebouwde bad in je achtertuin

Iets wat we allemaal veel doen tijdens de zomer is zwemmen. Even lekker afkoelen in een lokale zwembad, de zee bij het strand of een riviertje om de hoek: daar genieten we volop van. Maar hoe leuk zou het zijn als je nu ook gewoon dicht aan huis kan zwemmen?

Veel mensen bouwen vaak een zwembad of een hottub buiten in hun achtertuin. Niet alleen geeft het een hele andere uitstraling aan je tuin, je kan ook nog eens lekker zwemmen wanneer je wilt! En met een hottub van Welltub heb je helemaal het voordeel dat je dit het gehele jaar door kan doen. Hoe leuk zou het zijn om nu al te kunnen badderen onder de open lucht?

Een bed of bank als een chillhoekje

In de zomer zullen de avonden veel langer zijn, dus je zal veel meer relaxen in je achtertuin. En uiteraard kan je dit doen in je tuinstoel aan de tafel, maar is het niet veel leuker om een hoekje te hebben die echt toegewijd aan rust is? Creëer een chillhoekje in je tuin door een bank of een bed neer te zetten. Zo kun je lekker de ochtend beginnen met een kopje koffie en een boek terwijl je ligt op een zacht bed.