Franky's Place

Alles en meer over wonen

De appartementen van de Corporatehousingfactory

De appartementen van de Corporatehousingfactory

 

corporate-houseing-logoBij de Corporatehousingfactory kun je heel voordelig appartementen regelen voor expats. Heb jij dus expats in dienst, wees er dan van verzekerd dit bedrijf zeker eens op te zoeken. Even ingezoomd op Eindhoven, daar heeft Corporatehousingfactory enkele appartementen zitten, die volledig van alle service voorzien zijn. Zoals we allemaal wel weten komen er veel expats naar onze techniekstad van het land, ik spreek uit ervaring. Zelf heb ik het afgelopen jaar namelijk vier expats vanuit het buitenland naar Eindhoven gehaald. Eerst heb ik een hotel voor ze geregeld maar ze gaven zelf aan dit niet prettig te vinden – en ik kan me dat erg goed voorstellen. Ik wist dat ze hier op langere termijn ook nog zouden zitten en ik besloot ze tegemoet te komen, opdat ze echt konden inburgeren hier in Nederland. Inburgeren gaat natuurlijk makkelijker met een zelfstandigheid en het gevoel een eigen appartement te hebben hier in de stad. Ik ben eens op zoek gegaan naar de mogelijkheden hiervoor en ik stuitte toen inderdaad op de Corporatehousingfactory, die me enkele appartementen die van alle service waren voorzien voorstelden. De expats hebben er echt hun huis van gemaakt. Het fijne is dat alles erin zit, sowieso dat er al meubilair en dergelijke aanwezig is natuurlijk, maar ook allerlei andere extra’s. Je hebt er bijvoorbeeld een zwembad en sportschool in de buurt en de gelegenheid wordt er voor de expats gewoon schoongemaakt. En toch kunnen ze er hun eigen sfeertje maken en zich op die manier echt thuis voelen.