Franky's Place

Alles en meer over wonen

Dankzij Pontmeyer kon ik telkens door met mijn klus nadat ik iets had besteld

Dankzij Pontmeyer kon ik telkens door met mijn klus nadat ik iets had besteld

 images

Met Pontmeyer heb je het juiste adres te pakken. Wij hebben dan ook al een aantal keren besteld, en voornamelijk hout. Want voor verschillende houtsoorten kan je makkelijk bestellen op deze site. Ik ben dan ook zeer tevreden over Pontmeyer omdat alles wat ik via deze site heb aangeschaft dan ook allemaal prima in orde was, maar niet alleen het hout dat ik heb besteld. Ook verschillende gereedschappen en ijzerwaren. Wij hebben net een verbouwing van een  jaar erop zitten. En nu kijken wij dan ook terug naar een geslaagde missie waarvan ik wel erg blij ben dat het allemaal achter de rug is nu. Pontmeyer heeft ons hierin dan ook altijd de beste service geboden en alles wat ik had besteld stond dan ook netjes klaar als ik het kwam afhalen. Een bestelling is ook nog niet één keer fout gegaan en dat is natuurlijk wel zo prettig. Je wilt immers niet achter lopen op schema. En daarom adviseer ik deze site voor welke klus dan ook. Het is zeker een aanrader en neem daarom zelf maar eens een kijkje op de site.