Franky's Place

Alles en meer over wonen

Dankzij Hooghuys vastgoed geen restschuld

Helaas hebben wij onze winkel moeten sluiten. Wij wonen hier boven en dat was toen de winkel nog goed liep erg prettig maar nu wij al meer dan een jaar de hele boel te koop hebben staan werd het erg frustrerend om de hel lege benedenverdieping te hebben waar je natuurlijk ook gewoon voor door moet blijven betalen. En daarom wilde ik wat meer actie krijgen in de verkoop van het huis. En zo ben ik eens op internet gaan kijken en kwam ik terecht op de site van Hooghuys vastgoed. Ik kan wel zeggen dat deze site mij al direct aansprak omdat zij direct alle regels duidelijk op de website hebben staan waarvan je direct weet waar je aan toe bent. En daarom ben ik ook contact op gaan nemen met Hooghuys vastgoed omdat ik van deze mooie woorden helemaal blij werd. Ik legde de situatie uit en al snel kwam er iemand bij ons aan om te komen taxeren. En hierna volgde een bod, en dit was toch wel het spannendste van alles. Want het was natuurlijk te verwachten dat deze veel te laag zou uitvallen maar deze kwam zelfs precies op de grens uit zodat wij geen enkel verlies zouden hebben. En daarom ben ik erg blij dat wij een nieuwe start kunnen maken in een ander huis.

imageCAHYVH87 logoHooghuis

Hooghuys vastgoed is echt aan te raden! En waarom? Omdat wij op een zeer prettige manier zaken hebben gedaan met Hooghuys vastgoed. Mijn man en ik waren al een tijd uit elkaar en voordat wij eenmaal waren gescheiden was er een lange tijd aan vooruit gegaan. En het wonen in een huis waar je eigenlijk een rottijd in het beleefd, is erg vervelend en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. En dus wilde ik op zoek gaan naar een vastgoed bedrijf die ons huis misschien kon overnemen tegen een schappelijke prijs, ik vond alles prima zolang wij maar niet met een restschuld kwamen te zitten. En zo kwam ik op de site van Hooghuys vastgoed en kon al snel lezen dat zij ons vast en zeker zouden kunnen helpen. En daarom ben ik ook direct contact op gaan nemen met hen en heb toen ook direct mijn ex-partner hierover ingelicht, en zo hebben wij dit alles op een prettige manier af kunnen sluiten door als laatste wat ons nog te doen stond en dat was het huis verkopen aan Hooghuys vastgoed. En nu kunnen wij allebei weer verder met ons eigen leven. En dat is echt een hele verademing kan ik zeggen want ik had er niet aan moeten denken om nog een jaar zo te blijven zitten.