Franky's Place

Alles en meer over wonen

Creëer rust in een ruimte

uitzicht

Er is niets mooier dan met fotobehang natuur rust in een ruimte te creëren, de mooiste bloemen in combinatie met prachtige natuur zorgen hiervoor. Door een muur te behangen met kleurrijke bloemen heb je niet alleen leuke vrolijke kleuren, het is net alsof je zelf in de natuur staat. Dit kan zowel in een veld met bloemen zijn of in een park met de mooiste bomen. Tot de kleinste bloemetjes en blaadjes van de bomen zijn zichtbaar op het behang. Maak ook jouw kamer of ruimte helemaal groen of kleurrijk met een unieke muur.

Vrolijk je saaie kantoor op

Helaas is vaak een kantoor niet echt een boegbeeld van vrolijkheid, witte saaie muren die helemaal niets uitstralen. Zeker in de winter hebben ze een koude kille uitstraling, motiveert ook niet heel erg voor de medewerkers die erin moeten werken. Door fotobehang natuur op de muur aan te brengen maak je van je kantoor een leuke vrolijke ruimte waar iedereen graag wil werken, bloemen, bomen, parken of de jungle het is allemaal mogelijk om aan te brengen. Kijk in het assortiment van fotobehang.nl voor de mooiste afbeeldingen.

fotobehang natuur

Kies voor een bloem of een bloemenzee

Of je nu een roos op de muur wilt of een hele bloemenzee, met fotobehang natuur is het allemaal mogelijk. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een bloemboeket op de muur aan te brengen, ideaal als je van verschillende soorten bloemen houdt. Maar ook groen is er genoeg op de verschillende afbeeldingen terug te zien, combineer groen met leuke dieren en je hebt echt een kleurrijk en vrolijke wand in de ruimte. Wil je gebruik maken van een eigen afbeelding, hoe hoger de resolutie is hoe scherper en mooier je behang wordt. Dit geldt voor zowel een kleine als grote muur die je wilt behangen.