Franky's Place

Alles en meer over wonen

Citrusboompje kopen

Als u op zoek bent naar een plek om citrusboompje kopen te kopen, dan bent u hier aan het juiste adres. Citrusvruchten omvatten vele variëteiten die vruchten geven die vaak zuurrijk en zeer kleurrijk zijn, zoals citroen, sinaasappel, citroen, grapefruit, mandarijn, clementine, kumqat … Ze hebben een zeer geurige bloei, beweert de zon.

De belangrijkste citrusvruchten:

Om citrusboompje kopen die je tevreden stelt, zijn hier de volgende soorten met hun kenmerken:

  • De zure sinaasappel: is een struik die 10 meter hoog kan worden. Zijn glanzende groene ovale bladeren onthullen de bigarade, beter bekend als ‘bittere sinaasappel’, die de smaak oproept van deze vrucht die alleen kan worden geconsumeerd in de vorm van siropen, jam of marmelade. De zeer geurige bloemen worden gebruikt in de parfumerie. De zure sinaasappel is robuust en verdraagt ​​kalkrijke bodems goed, daarom wordt hij vaak gebruikt als onderstam voor andere citrusvruchten.
  • De sinaasappelboom: is een struik die 8 meter hoog kan worden. Het produceert een sappige en zoete oranje vrucht. Sinaasappelen zijn onderverdeeld in drie categorieën: blonde sinaasappelen zoals de ‘Valencia’ die snel groeit en veel sinaasappelsap produceert, navel met een uitstekende smaakkwaliteit en rood bloed met een rode huid en vruchtvlees.
  • De grapefruit: produceert een gele of roze vrucht die een diameter van 35 centimeter kan bereiken. De smaak kan licht bitter of zoet zijn, afhankelijk van de variëteiten die ook zeer talrijk zijn.
  • De citroenboom: wordt gekweekt in Zuid-Frankrijk, met name in de stad Menton, waardoor het zijn symbool is geworden. Nogmaals, er zijn veel variëteiten, waaronder de beroemde citroenboom met vier seizoenen die bijna het hele jaar door produceert.
  • De mandarijnboom: is een boom met een ronde poort die kleine oranje vruchten produceert met een pittig en zoet vruchtvlees. Door de aanwezigheid van veel zaden in het fruit heeft het zijn plaats in de harten van de consument verloren ten gunste van clementine.
  • Clementine: komt van de kruising tussen een mandarijnboom en een sinaasappelboom. Het produceert kleine vruchten met een fijne schil, zeer sappig en een perfecte mix van zuurgraad en zoetheid.

Advies:

Aarzel niet om citrusboompje kopen en af ​​te koelen. Binnenkort citrusboompje kopen vandaag staat binnenkort een heerlijke vrucht op uw tafel!