Franky's Place

Alles en meer over wonen

Boxspring

Afgelopen week heb ik samen met mijn zoon een nieuwe boxspring gekocht. De boxspring bevat een hoofd maar ook een voetenbord. Als een langere tijd waren we op zoek naar een nieuwe boxspring voor op zijn kamer in Breda. De kamer is ruim zat, dus we waren niet beperkt tot een bepaalde maat die de boxspring moeste hebben.

polibox-london-ivory-201Na in verschillende winkels te hebben gekeken, hebben we uiteindelijk gekozen voor een boxspring die online werd verkocht. Het is een twee persoonsboxspring geworden met een zwarte stof. Zo wordt het bed niet snel vies en kunnen er gemakkelijk logies in zijn kamer verblijven. Je kon ook zelf de soort stof en de pootjes kiezen die onder het bed komen te staan.

oxford-harvard-1persoons_1We vonden de website erg betrouwbaar en er stond veel informatie over boxsprings op de website vermeld. Zo wisten we goed waar we op moesten letten bij het selecteren van een boxspring met de juiste slaapcomfort en de beste kwaliteit voor mijn zoon. We hebben de teksten uiterst serieus genomen bij het kopen van de boxspring.

Volgens de website zal de boxspring binnen twee weken geleverd worden. We zitten nu in de laatste week en hebben na onze bestelling netjes een bevestiging gehad. We zijn erg benieuwd naar onze nieuwe boxspring en mijn zoon kan niet wachten om er op te slapen. Gelukkig was het dan ook mogelijk om de boxspring direct bij zijn kamer te laten bezorgen.