Franky's Place

Alles en meer over wonen

Boxspring 160×200: een gangbare maat?

Op zoek naar een boxspring die in uw slaapkamer past? Bent u op zoek naar een boxspring 160×200? Zoekt dan niet verder en ga langs bij Slaapspecialist van der Schuit in Geldermalsen! Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres voor het vinden van verschillende soorten en maten boxsprings in iedere gewenste afmeting en in de stof die u leuk vindt! Op de uitgebreide website van Slaapspecialist van der Schuit kunt u een kijkje nemen en vindt u de mooiste spullen voor in uw slaapkamer. Valt u oog op een boxspring 160×200 maar bevalt de kleur of het stofje u niet? Dit is geen enkel probleem! Maak een ritje naar Geldermalsen en vraag de adviseurs van Slaapspecialist van der Schuit wat de mogelijkheden voor u zijn. Slaapspecialist van der Schuit is een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Ruime keuze boxspring 160×200

U wilt een nieuw bed maar u kunt niet kiezen. Logisch, want er is zoveel keuze bij Slaapspecialist van der Schuit! Bent u op zoek naar een éénpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoonsbed? Vindt u een bepaalde kleur mooi of gaat u voor een lederen look in plaats van een boxspring 160×200 van stof? En past een boxspring 160×200 wel in uw slaapkamer? In Geldermalsen staan de adviseurs van Slaapspecialist van der Schuit graag voor u klaar. In de afgelopen jaren is de collectie steeds verder uitgebreid en kunnen zij u een ruime keuze in verschillende boxsprings aanbieden. In de showroom heeft Slaapspecialist van der Schuit een prachtige kleuren flyer. U kunt via de stoffen stalen een goede keuze maken voor uw gewenste boxspring. Naast het aanbieden van boxspring 160×200 kunt u ook in Geldermalsen terecht voor boxsprings in de maten 160×200, 180×200 en 180×220.

Diverse stylen boxspring 160×200

Bij Slaapspecialist van der Schuit heeft u niet alleen een ruime keuze in de afmetingen van uw gewenste boxspring maar heeft u ook een ruime keuze in verschillende kleuren. Hierdoor creert u een bepaalde sfeer in uw slaapkamer. Bent u op zoek naar een klassieke boxspring? Of wilt u een een romantische touche geven aan uw slaapkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos! U heeft de keuze uit retro, strak, romantisch, klassiek, landelijk en modern. Op de website van Van der Schuit vindt u onder het kopje stijl deze prachtige boxsprings. Zo kunt u in één oogopslag zien wat u het meeste aanspreekt. Vindt u het alsnog moeilijk om een keuze te maken? De professionals staan u graag te woord in de showroom.