Franky's Place

Alles en meer over wonen

Blij met mijn accuboormachine!

nieuwgereedschap

Ik heb er voor gekozen om een accuboormachine aan te schaffen. Nu ik veel aan het klussen ben in mijn nieuwe huis, en veel gaten moet boren voor foto’s en schilderijen is een accuboormachine ontzettend handig. Eerder leende ik boormachines altijd van vrienden, familie of kennissen. Nu ik te pas en te onpas een boor nodig heb, heb ik er toch voor gekozen om de mensen om mij heen niet meer lastig te vallen en toch een eigen aan te schaffen. Ik heb er geen moment spijt van gehad!

nieuwgereedschap accuboormachine 2

Opletten

Veel mensen denken dat het werken met een accuboor gevaarlijk is, en het werk ermee kent ook zeker zijn gevaren. Het is belangrijk dat je met beleid met het apparaat omgaat, en als je dat doet weet je zeker dat  er niets mis kan gaan. Ik ben altijd heel voorzichtig en bewust met het apparaat omgegaan en heb er nog nooit een vervelende ervaring mee gehad. Als je bewust met een boormachine om gaat kan er niets mis gaan. Zorg wel dat je je er van bewust bent dat de boormachine op een accu draait, en dat de accu dus leeg kan raken. Laadt de batterij altijd op als je weet dat je de dag er na een boor nodig hebt, om een plezierig gebruik voort te kunnen zetten!

nieuwgereedschap accuboormachine 3