Franky's Place

Alles en meer over wonen

Blij dat er WTW Filters zijn

wtw-filters filters wtw home-tntBlij dat er WTW Filters zijn

 

Een vriend van mij vond dat er een vieze geur in onze zaak hing en dat raak ik ook al. Die geur had ik al een dag en wilde dat niet nog een dag hebben. Hij vertelde tegen mij dat je dan een filter moest kopen, dus ik was een beetje aan het rondkijken op internet maar dan krijg je allemaal soorten filters dus zou me god niet weten welke ik zou moeten hebben. Ik heb hem toen weer opgebeld en toen gevraagd van hoe ze heten en toen zei hij dat ik WTW Filters moest bestellen. Ik ben toen weer gaan kijken op internet en kwam toen terrecht bij dit bedrijf. Hij zei dat dit een goed bedrijf was en dat hij ze zelf ook een keer daar heeft gehaald. Ik heb er toen een aantal gekocht en binnen een dag had ik ze al thuis. De bezorgkosten waren gratis, dus dat was hartstikke goed geregeld vind ik. Toen ik de WTW Filters erin had gestopt merkte ik gelijk verschil en had ik geen last meer van die vieze geur. Ik ben echt blij dat het nu einde verhaal is en dat ik er vanaf kwam met een paar tientjes, want het was echt geen pretje. Ook als ik naar de prijzen keek van filters vond ik het reuze meevallen. Ik had ook nog gekeken bij andere bedrijven moet ik eerlijk zeggen, maar bij dit bedrijf hadden ze er veel meer en was het allemaal veel goedkoper. Ik ben dus heel tevreden en als er mensen zijn met hetzelfde probleem zal ik ze aanraden om snel WTW Filters te kopen bij dit bedrijf, want dan ben je er tenminste van af. Heel erg bedankt.