Franky's Place

Alles en meer over wonen

Bij hollandwarmte.nl vind je kwaliteit

hollandwarmte.nl.

Op hollandwarmte.nl hebben wij een keuze kunnen maken uit een cv ketel. Namelijk de Intergas HRE-A 36-48 CW5. Wij zijn hier zeer tevreden over en daarom wil ik graag mijn complimenten hier op dit blog achterlaten. Wij waren namelijk al een lange tijd toe aan een andere cv ketel. Maar je kent het wel, zolang de oude het nog doet staat deze prima. Tot wij voor een paar weken terug de verwarming aan wilde doen maar deze weigerde. Ik hoopte dat dit op te lossen was met een kleine reparatie. Maar hieruit bleek dat onze oude ketel zijn beste tijd heeft gehad.

Om een nieuwe cv ketel aan te schaffen ben ik op onderzoek uit gegaan naar het beste adres hiervoor. Op diverse websites kwam ik terecht maar telkens klikte ik toch weer terug naar, hollandwarmte.nl. Hier vind je namelijk topmerken en allen voor een zeer aantrekkelijk tarief. 

hollandwarmte.nl.

Bij hollandwarmte.nl kun je een uitstekende service verwachten

Wat ook zo prettig is bij hollandwarmte.nl, is dat je hier een uitstekende service kunt verwachten naast de goede kwaliteit. Er zijn ook diverse opties te kiezen zoals een thermostaat die is te bedienen via je smartphone. Hierdoor kun jij jouw woning op gewenste tijd lekker warm maken door de kachel aan te laten slaan voordat je thuis komt. 

Mijn ouders heb ik ook dit adres doorgegeven. Ik ben er namelijk zeker van dat ook zij binnenkort een tevreden klant van dit bedrijf zullen zijn. Mijn ouders hebben net een andere woning gekocht en zij hebben geen vertrouwen meer in de huidige cv ketel. Het is in dit geval zeker verstandig om een goede ketel aan te schaffen alvorens zij voor een vervelende verrassing komen te staan. Wat ook zo prettig is, is de lage energierekening want dat is natuurlijk goed voor de portemonnee.

hollandwarmte.nl.