Franky's Place

Alles en meer over wonen

Beton cire

Stucwerk beton cire is ideaal voor alle kamers in je huis. Het materiaal is eenvoudig aan te brengen. Op onze website kun je ook betonverf kopen. Dit kun je gebruiken voor het beton cire. De verf is ecologisch en kun je overal gebruiken, op welke ondergrond dan ook. Het is duurzaam en wij hebben een groot assortiment van kleuren. De kleuren kunnen warm of koel zijn. Het is maar net waar jouw wensen zijn. Je hoeft ook geen pigmenten meer bij te voegen. Het is kant en klaar om te gebruiken. Het is ecologisch en verder ook CO2 neutraal wat erg belangrijk is voor deze tijd.

Stucwerk beton cire

Beton cire is eenvoudig zelf aan te brengen. Wanneer je het pakket bij ons besteld krijg je uiteraard een handleiding. Verder ontvang je een primer, beton cire traditioneel, fixeer, twee componenten coating en een gratis meng & verwerkingsset. Zo heb je alles bij een. Alle benodigde gereedschappen zitten bij dit pakket. Het makkelijke van dit pakket is dat alles erbij zit en dat je niet andere dingen erbij moet kopen. Je hebt gelijk alles in huis en kunt beginnen wanneer je maar wilt. Je kan er zelf ook nog betonverf bij kopen. Hier maak je je look van de kamer in je huis nog mooier en strakker.

Het bestellen

Het juiste adres om online te bestellen is www.betonstunter.nl. Je kan ook eenvoudig een account aanmaken. Hier kan je dan je bestelling volgen en weet je wanneer het aankomt. Dat is wel zo handig. De levertijd is vrij snel. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerking. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven. Voor vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice. Er is ook een chat op de website. Er staat daar altijd een deskundige klaar die je kan helpen.