Franky's Place

Alles en meer over wonen

Bescherm jezelf in de keuken

leren keukenschort

Of je nu iedere dag in de keuken een maaltijd klaar staat te maken, of je kookt een keer in de week voor de kookgroep die je hebt met een aantal vrienden. In beide gevallen is het belangrijk dat je kleding goed beschermd is, en je er natuurlijk ook een beetje hip uitziet. Een leren keukenschort is voor iedereen geschikt, gemaakt van het beste leder voor de perfecte bescherming. Neem afscheid van je stoffen schort die vol met brandgaten zit en vlekken die je er niet meer uit krijgt. 

leren keukenschort

Prachtig leer uit Italië

Wanneer je een leren keukenschort zoekt, ga je natuurlijk alleen voor het beste. Bij xapron.nl zijn de schorten vervaardigt van het beste leer wat afkomstig is uit Italië. Het model is zo gefabriceerd dat het tijdloos is, daarnaast is er ook aan de duurzaamheid gedacht. Met de 21 kleuren in het assortiment, vind je altijd wel een leuke kleur die bij je past. Met liefde en passie voor de kookkunst, zijn alle modellen geheel met de hand gemaakt. 

Hoge kwaliteit

Een leren keukenschort staat niet bekend als een flexibel schort, waarschijnlijk denk je dan  aan een stug schort wat niet comfortabel zit. Alle schorten bij xapron.nl krijgen een speciale behandeling zodat ze flexibel zijn tijdens het dragen, opvallend is de mooie pasvorm van de schorten. Tevens is het leren schort eenvoudig schoon te maken, door de beschermlaag die over het schort is aangebracht. Niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook wanneer je voor je werk in de keuken staat.