Franky's Place

Alles en meer over wonen

Badkamer inspiratie tot in detail

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie op doen tot in detail? Dat is waar ik het juiste adres voor heb. The Stylebox is waar je moet zijn om zelfs tot een volledig ontwerp te kunnen komen van jouw badkamer. Wat zo leuk is, is dat ik samen met mijn vriendin net ben verhuist van een klein appartement naar een eengezinswoning. Hierdoor hebben wij opeens een zee van ruimte en dit wilde ik op zijn best gaan inrichten. Omdat de badkamer sowieso moest worden vervangen. Dan is het de bedoeling dat je met de nieuwe een flink aantal jaren vooruit kunt.

Door de informatie die op deze website is te vinden met een hierbij duidelijke uitleg. Vind je hier vanzelf het juiste adres waarbij je terecht kunt voor het eindresultaat.

Badkamer inspiratie

Erg tevreden met het maken van de juiste keuze

Badkamer inspiratie opdoen was nog nooit zo eenvoudig. Dit kan gewoon vanuit de luie stoel onder het genot van een kop koffie. Mijn vriendin heeft uiteindelijk een badkamer besteld via Sanidirect. Wij hadden voordat wij deze site ontdekte niet gedacht dat wij in deze winkel onze droombadkamer zouden vinden. Tevens hebben wij ook erg mooie ideeën op kunnen doen omtrent accessoires. Dit is net even het puntje op de “i” en allemaal het idee van The Stylebox! Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel en je zult net als ik echt verrast zijn. Want niet alleen voor badkamerideeën ben je hier aan het juiste adres.

Badkamer inspiratieBadkamer inspiratie