Franky's Place

Alles en meer over wonen

Akoestiek veranderd je tuin!

Leuk dat ik je hier weer tref. Ik blijf het erg leuk vinden dat jullie steeds maar weer terugkomen. Dit geeft mij extra motivatie en hierdoor blijf ik schrijven. Ik heb veel leuke onderwerpen voor jullie en jullie weten dat ik vaak met leuke tips kom. Zo heb ik laatst weer een erg leuke aankoop gedaan. Ik heb namelijk een moswand van akoestiek gekocht. Dit ziet er echt gaaf uit en daarom wilde ik het zo graag met jullie delen. Ik was een hele tijd op zoek naar leuke dingen voor bij mij in de tuin omdat de zomer er aankomt. Na goed zoeken kwam ik dus uit bij deze mooie moswand van akoestiek. Hij staat echt prachtig in mijn tuin en ik heb er ook al veel leuke reacties op gehad. Zo kwam mijn broer laatst langs en vertelde hij me dat hij ook wel zon prachtige wand wilde hebben. We zijn toen meteen naar de website gegaan en we hebben precies dezelfde wand van mos voor hem gekocht.

Wij zijn erg blij met onze aankoop

Mijn broer heeft hem nu ook al in zijn tuin staan en ook bij hem ziet het er prachtig uit. We zijn er beide super blij mee en daarom wilde ik jullie deze tip zo graag meegeven. Kijk anders zelf even op de website als je geinterresseerd bent geraakt, hier vind je veel info en nog meer foto’s.