Franky's Place

Alles en meer over wonen

3 tips voor het versieren van je huis tijdens kerst

Kerstkrans

Het duurt nog 86 dagen totdat het kerst is en om die reden zijn er al weer een aantal mensen die na gaan denken over de versiering van hun huis. Veel mensen hopen op een mooie witte kerst, maar die kans wordt met het jaar kleiner. Daarom is het belangrijk dat mensen ervoor zorgen dat de kerstsfeer binnen aanwezig is. Heb je wat tips nodig voor het versieren van je huis tijdens kerst? Lees dan deze blog!

Kerstkrans

Er zijn veel mensen die een kerstkrans op hun deur van Deurmarkt.com hangen. Je kan deze kerstkrans mooi versieren door organische producten erin te hangen, zoals dennenappels. Dennenappels zorgen voor een heerlijk herfstachtige geur. Daarnaast fleuren ze je kerstkrans enorm op.

Kaarsen

Als het eenmaal wat kouder is, dan kunnen mensen vaak niet wachten om de kaarsjes aan te steken. Kaarsen zorgen voor veel sfeer en beleving en het maakt de boel net even wat gezelliger. Je kan het heel klein houden en een paar waxinelichtjes aansteken, maar je kan ook grotere geurkaarsen aansteken. Zorg wel dat je de ruimte goed ventileert. Anders blijft er veel koolstofmonoxide hangen in de kamer. 

Woonstijl

Het belangrijkste is misschien wel dat je ervoor zorgt dat de versiering past bij je huis. Het moet matchen met de rest van het interieur. Je moet dus nadenken over kleuren en materialen. Als je bijvoorbeeld een kleurrijk interieur hebt, dan is het slim om hier kleurrijke versiering bij te halen. Hele neutrale versiering zal hier wat saai ogen.