Franky's Place

Alles en meer over wonen

Zo kies je een moderne keuken met eiland

moderne keuken met eiland

Het is een trend die telkens weer terugkomt: het kookeiland in de keuken. En gek is dat niet want een kookeiland is praktisch, stijlvol en gezellig. Wil jij een moderne keuken met eiland in je huis bouwen? Je bent niet de enige. En dat is mooi, want dat betekent dat er volop keuze is.

Wat is een moderne keuken?

moderne keuken met eiland

We noemen een keuken modern wanneer er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, weinig kleur en neutrale vormen. De moderne stijl is goed schoon te houden en geeft de keuken een ruimtelijk en netjes uiterlijk. Het is dus niet gek dat zoveel mensen een moderne keuken willen. Het is met name prettig als je kinderen in huis hebt: je maakt alles in een handomdraai schoon.

Een moderne keuken met eiland

Een kookeiland is een tweede stuk aanrecht midden in de keuken waar vaak ook een bar aanzit. Het kookeiland geeft je allereerst meer werkruimte en is dus ideaal voor iedereen die graag kookt. Maar wat misschien wel nog leuker is, is dat je aan het kookeiland kant zitten en eten. Terwijl jij aan het koken bent, kan je familie gezellig om je heen zitten met een borrelhapje.