Franky's Place

Alles en meer over wonen

www.eikenhoutensokkels.nl voor op de bruiloft

sokkel-20x20cm-h-20cmwww.eikenhoutensokkels.nl voor op de bruiloft

Ik ga in december trouwen en het komt nu allemaal erg dicht in de buurt. Het is bijna eind november en alles moet nu tot in de puntjes geregeld worden. Alles moet af. We hebben vandaag alle bloemstukken besproken die overal komen te staan. In de kerk waar we trouwen, in de feest zaal en in de eetzaal moeten het allemaal andere bloemen zijn. Het is wel veel werk maar mooie bloemen maken een bruiloft nog mooier. Ik wil alleen niet dat deze prachtige bloemstukken op de grond komen te staan. Ik wil dat ze hoog staan, op ooghoogte. Dat maakt het nog mooier. Ik heb nu op www.eikenhoutensokkels.nl gekeken voor mooie sokkels. Daar op kunnen dan de vazen staan met de mooie bloemstukken er op. Prachtig lijkt mij dat. We hebben voornamelijk veld boeketten uitgezocht, we houden van wilde bloemen, niet van de geijkte boeketten. We willen dat het bij ons past. We trouwen maar een keer toch? We hebben nu ook maar de knoop door gehakt om op www.eikenhoutensokkels.nl een stuk of twintig sokkels in te slaan. We hebben een grote inkoop dus het word als maar voordeliger. Het staat ook prachtig op de locatie waar we zijn op onze mooie dag. Mijn man gaat over de administratieve dingen en ik beslis eigenlijk een hoop over hoe het eruit komt te zien. Hij mag alleen niet weten wat voor een jurk ik heb, het is in ieder geval geen witte jurk! Het mag allemaal een beetje anders.