Franky's Place

Alles en meer over wonen

Woonruimte voor je personeel

Personeelshuisvesting

Vaak wanneer er woonruimte nodig is voor buitenlandse werknemers gebruik gemaakt van een vakantiewoning, voor korte tijd is dat misschien een optie maar zeker niet voor de lange termijn. Personeelshuisvesting voor de lange termijn vind je bij nl-housing.nl, wat voor woning je ook zoekt als bedrijf. Dit kan een appartement zijn, maar ook een vrijstaande woning. Voordeel is dat alle woningen voorzien zijn van alle gemakken als internet, televisie, gas, licht en water.

Eenvoudige werkwijze

Bij personeelshuisvesting loop je als bedrijf in heel veel gevallen tegen heel veel regeltjes aan wat betreft internet, gas, licht en water. Rekeningen die verrekend moeten worden en het er allemaal niet duidelijker op maken, dit is bij nl-housing.nl anders geregeld. Als huurder van een woning betaal je een prijs, geen rekeningen achteraf van te veel gebruikt water of een energienota. Op deze manier weet je direct waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf te krijgen. Ook de huurders worden niet aan hun lot overgelaten, maar eerst even wegwijs gemaakt in de woning.

Personeelshuisvesting

Altijd iemand bereikbaar

Het kan altijd gebeuren dat er iets aan de hand is of dat er vragen zijn over de gehuurde personeelshuisvesting, 24 uur per dag is er iemand bereikbaar wanneer er een noodgeval is, maar ook voor overige vragen ben je natuurlijk welkom. Wat voor woning je ook huurt, deze is altijd instapklaar en heeft alle denkbare comfort die nodig is. De werknemer zal zich echt thuis voelen in de woningen van nl-housing.nl.