Franky's Place

Alles en meer over wonen

Super tevreden over mijn nieuwe bed van Miltonhouse

Logo-Miltonhouse

We zijn super tevreden over het bed dat we hebben gekocht bij meubelzaak Miltonhouse. Een aantal dagen geleden ben ik namelijk samen met mijn vriend verhuisd naar onze nieuwe woning in Culemborg. We wilde nog graag een nieuw bed kopen en daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een meubelzaak bij ons in de buurt die goede bedden verkoopt. 

Zeer veel meubelzaken bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een meubelzaak bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende meubelzaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Miltonhouse ons absoluut het meeste aan. De website van deze meubelzaak is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website van dit bedrijf staat onder andere vermeld dat het bedrijf een erg grote showroom heeft en bedden aanbiedt van en goede kwaliteit. Dit sprak ons beide scherpe erg aan waardoor we besloten om een bezoek te brengen aan de schroom om een aantal bedden te bedekken en uit te testen. 

milton-slider

Onze aankoop van ons nieuwe bed

In de winkel werden we door een van de medewerkers erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. We hebben een aantal bedden met elkaar vergeleken en we besloten om over te gaan tot een aankoop. Ons bed werd erg snel geleverd en ligt super lekker. Daarom zijn we ook erg tevreden over deze meubelzaak in Culemborg.