Franky's Place

Alles en meer over wonen

Rozen bezorgen, altijd een romantisch idee! 

We zullen naar alle waarschijnlijkheid helemaal niemand verrassen wanneer we zeggen dat rozen sinds jaar en dag één van de populairste soorten bloemen zijn op de markt. Niet alleen zijn ze dan ook verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren, bovendien is het ook nog eens zo dat ze voor heel wat uiteenlopende gelegenheden geschonken kunnen worden. Denk hierbij niet alleen aan Valentijn waarop er traditioneel heel wat rozen worden geschonken, maar wat bovendien ook te denken van een verjaardag of gewoon een andere leuke gebeurtenis? Eén ding staat in ieder geval vast: rozen bezorgen kan in de praktijk met zekerheid een interessante keuze zijn om te maken. 

Wanneer kan je kiezen voor rozen bezorgen? 

Rozen bezorgen is een prima keuze in heel veel uiteenlopende situaties. Dit betekent bijvoorbeeld concreet dat je er in eerste instantie voor kan kiezen om dergelijke bloemen te schenken wanneer er bijvoorbeeld iemand jarig is. Dit gezegd hebbende hoeft het niet gezegd dat rode exemplaren ook zeer vaak geschonken worden uit liefde voor de partner. Heb je dus met andere woorden een fijne partner die je graag even letterlijk in de bloemetjes wil zetten? Dan kan de keuze voor (rode) rozen bezorgen met absolute zekerheid meer dan de moeite waard zijn om te overwegen. 

Let op de verschillende soorten kleuren

Indien je wil kiezen voor rozen bezorgen zal je kunnen vaststellen dat er op de markt een keuze kan worden gemaakt tussen heel wat verschillende soorten. Het bekendst van allemaal zijn uiteraard de rode rozen die het bijvoorbeeld rond de periode van Valentijn uitstekend doen. Dit gezegd hebbende zal je tot de vaststelling komen dat er ook nog menig aantal andere kleuren tot de mogelijkheden behoren. Enkele andere exemplaren waar je voor kan kiezen zijn dan ook met name de volgende:

  • Roze rozen;
  • Gele rozen;
  • Witte rozen;

Wist je dat er naast bovenstaande kleuren zelfs ook bijvoorbeeld blauwe en paarse rozen zijn die je kan schenken? Dit zorgt ervoor dat je bij het samenstellen van een boeket met rozen altijd eerst even voor jezelf moet uitmaken welke kleur jouw voorkeur geniet. Je kan vervolgens kiezen voor een boeket bestaande uit één enkele kleur, maar daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een boeket bestaande uit een mengeling aan kleuren. De keuze is op dit vlak helemaal aan jou. 

Zelf rozen bezorgen of toch maar uitbesteden?

Op vlak van rozen bezorgen zijn er verschillende mogelijkheden waar je een keuze tussen kan maken. Meer concreet betekent dit in eerste instantie dat je dus zoals reeds hierboven aangegeven een keuze zal moeten maken tussen een boeket bestaande uit allemaal dezelfde rozen of een combinatie van verschillende kleuren. Eénmaal je deze keuze hebt gemaakt moet je vervolgens voor jezelf gaan bepalen of je de rozen zelf gaat bezorgen of je dit karwei gaat uitbesteden aan de winkel waarbij je ze hebt aangekocht. In het laatste geval zorgt dit voor een iets minder persoonlijke benadering, maar het kan de verrassing uiteraard wel een flink stuk groter maken. Hoe dan ook, het schenken van een boeket met rozen is duidelijk meer dan de moeite waard om te overwegen!