Franky's Place

Alles en meer over wonen

Legionella douchekop kopen via het web? Kijk dan even hier!

Het verzorgingshuis waar ik al heel erg lang werk en waar ik elke dag nog steeds met heel veel plezier heen ga, heeft periodes dat de legionella weer de kop opsteekt. We hebben tot nu toe grote rampen door de legionella kunnen voorkomen, maar we hebben wel te maken met een specifieke doelgroep die vaak erg kwetsbaar is. Het is een kwestie van tijd dat het een keer fout gaat hebben de legionella inspecteurs ons verteld. We zitten iedere keer nog net binnen de toegestane marges, maar daar heb je dan alles ook wel mee gezegd. We zullen nog driekwart jaar moeten doorsukkelen want pas dan is het nieuwe verzorgingshuis zover af dat we het met de bewoners kunnen betrekken. Tot die tijd zullen we met de nodige maatregelen de kans op een legionella uitbraak zoveel mogelijk proberen te beperken. Ons is geadviseerd om in ieder geval de douchekoppen te vervangen voor een legionella douchekop. Dit lijkt ons allen een goed idee en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar legionella douchekop. Wist überhaupt niet van het bestaan van een legionella douchekop, maar google wist het wel en deze kwam dan ook met een aantal sites waar ik een legionella douchekop zou kunnen bestellen. Na een aantal sites bekeken te hebben, kwam ik uiteindelijk terecht op de site legionelladouchekoppen.nl. Deze site biedt een legionella douchekop aan waarvan ik denk dat deze voor het verzorgingshuis zeer geschikt is. Heb contact gelegd en aangegeven dat ik op zoek ben naar een legionella douchekop die geschikt is voor het gebruik in een verzorgingshuis. De legionella douchekop die ik gezien had , is ook degene die men mij aanraadt voor in het verzorgingshuis. Heb gezegd dat ik het aantal dat we willen hebben van de legionella douchekop, zo snel mogelijk zal doorgeven, zodat we onze bestelling snel kunnen ontvangen en daarmee het risico op een legionella besmetting beperken. Door deze site kunnen de oudjes straks een stukje veiliger douchen. Zonder deze site hadden we niet de juiste douchekop kunnen vinden. Dat Is nu gelukkig niet aan de orde. Fijne site.

Dit is de site waar u zijn moet als u een legionella douchekop wilt gaan bestellen

Wanneer u soms voor een langere periode van huis bent, neemt de kans toe dat er zich een legionella bacterie afzet in bijvoorbeeld de douchekop. Het is daarom erg raadzaam om voorzorgsmaatregelen te treffen. Een legionella douchekop kan een oplossing zijn. Wij hebben ze nu in het verzorgingshuis en het werkt erg goed en tot nog toe geen zieke bewoners.

Wilt u ook veilig douchen?

Dankzij de website legionelladouchekoppen.nl, hebben wij voor het verzorgingshuis allemaal legionella douchekoppen kunnen kopen, waardoor het een stukje veiliger geworden is op het gebied van de legionella. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze site omdat:

  • Zij een innovatief product verkopen.
  • Zij een prima service verlenen.
  • Zij gemaakte afspraken nakomen.

Mocht u elke mogelijkheid op een legionella besmetting willen uitsluiten, dan raden wij u aan om deze site eens te bezoeken.