Franky's Place

Alles en meer over wonen

Interieuradvies in Drenthe helpt je aan de ideale inrichting

3d wanddecoratie

Bij Interieuradvies in Drenthe vind je interieuradviseurs die je kunnen helpen met het vinden van de ideale inrichting voor je huis. Dus ben je kortgeleden verhuisd, wil je je woning opnieuw inrichten of ben je gewoon toe aan iets anders, ga dan eens langs bij de winkel in Dwingeloo. De adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met het samenstellen van je ideale interieur. Keuzes maken is lastig en een persoonlijk adviesgesprek kan heel verhelderend zijn. Ga samen met de adviseurs op zoek naar een passende stijl. Je vind hier een passende woonstijl voor elk budget daarnaast vind je in de showroom een prachtig en uitgebreid assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken. De adviseurs kunnen je helpen met advies voor één kamer of voor je hele huis. Jij bent degene die beslist of je het advies wilt opvolgen.

Bij interieuradvies in Drenthe krijg je een 3D advies

Wanneer je twijfelt aan de manier waarop je kamer of huis is ingericht, of aan de aankoop van een meubelstuk, vraag dan advies aan bij interieuradvies in Drenthe. Zij kunnen je, met foto’s en gegevens die jij aanreikt, een 3D advies geven. Hierbij zie je, op een groot scherm, hoe je inrichting wordt. Hiervoor hebben de interieuradviseurs wel wat gegevens nodig zoals:

·         Plattegrond van de ruimte(s) waarvoor je het 3D advies wilt

·         Foto’s van deze ruimte(s)

·         De exacte maten van de ruimte(s) inclusief deuren en ramen

·         Foto’s van de huidige inrichting, liefst op kleur zodat je kunt zien hoe andere meubels of accessoires erbij passen (of kleurstalen)

·         Foto’s van accessoires of meubels die je al gekocht hebt

·         Een moodboard met plaatjes of foto’s van de dingen die je mooi vind

Met een 3D voorstelling voorkom je miskopen

Als je bij interieuradvies in Drenthe een 3D voorstelling laat maken zie je direct of alle objecten (bij elkaar) passen. Je ziet of de meubels niet te groot of te klein zijn voor de ruimte en of de kleuren matchen bij de bestaande meubels en accessoires. Daarom is het belangrijk dat je een plattegrond bij je hebt met daarbij foto’s én kleurstalen van de aanwezige meubels en accessoires. Ook foto’s van de ruimte zijn belangrijk voor een juist 3D advies. Als je op zoek bent naar meubels die bij bestaande meubels passen kan een interieuradviseur je helpen bij het uitzoeken van de juiste meubels in een passende kleur. Door deze nieuwe meubels in te passen in het 3D overzicht kun je ook direct zien of de meubels passen, de kleuren matchen en hoe het geheel eruitziet. Zo voorkom je miskoop!

Een goed interieuradvies zorgt voor ruimtes waar je je thuis voelt

Bij interieuradvies in Drenthe vragen steeds meer mensen om advies omdat ze van hun huis een echt thuis willen maken. Zeker in deze tijd waar mensen steeds meer en vaker thuis zijn is een huis waar je je thuis voelt belangrijk. Wanneer je met meerdere mensen in een huis woont dan zijn er ook meerdere meningen over hoe een echt warm thuis er uit zou moeten zien. De een houdt van warme tinten terwijl de ander het liever sober houdt. De interieuradviseurs kunnen als geen ander stijlen met elkaar combineren en hebben ideeën waar je vaak zelf niet op komt. 

Doordat de specialist van Wiechers Wonen alles alles op een groot 3D-scherm laat zien kun je werkelijk ervaren hoe je interieur uiteindelijk gaat worden.