Franky's Place

Alles en meer over wonen

Holland Warmte zonder zorgen

Vindt de beste CV ketel bij Holland Warmte

Laat je CV ketel vervangen door Holland Warmte en geniet van warmte zonder zorgen! Wij bieden je de laagste pr

ijzen op CV ketels en bieden je de beste service aan. Holland Warmte is een erkend en gespecialiseerd familiebedrijf dat sinds 1965 voor je klaar staat op het gebied van verwarming, airconditioning en de installatie hiervan.

Werkgebied-met-Hengelo-aangepast

Bedrijf

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met de beste merken kunnen onze adviseurs je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe CV ketel. Met name CV ketel vervanging en servicecontracten vormen een belangrijke activiteit binnen ons familiebedrijf. Naast de aanschaf van een goede CV ketel is het onderhoud hiervan ook van groot belang. Wij bieden je dan ook de beste service voor CV ketels aan tegen de laagste prijs van Nederland. Tevens kunnen we de tijdelijke verhuur en installatie van CV ketels, airconditioner enzovoort voor je verzorgen.

Hengelo-CV-Ketel

Service

Door de jarenlange ervaring en de kennis die wij hebben opgedaan in de loop der jaren gaan wij nu ook voor het beste van het beste. Bij ons staan betrouwbaarheid en kwaliteit voorop, daarbij komt ook nog dat wij onze klanten tevreden willen houden, zo kun je ons altijd en waar je maar wilt ons bereiken. Wij kunnen al je vragen beantwoorden, je kunt ons 365 dagen, 24/7 bereiken. We helpen je door o.a adviezen te geven, een afspraak maken en je alles te kunnen vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust een kijkje op onze websit

e, daar kun je alle informatie vinden, telefonisch contact opnemen en je kunt een chat starten met één van onze medewerkers.