Franky's Place

Alles en meer over wonen

De CV Ketel die wij hebben is een fijne ketel

De CV Ketel die wij hebben is een fijne ketel

holland_warmte_logoDe Remeha Tzerra CV ketel die wij hebben is echt een fijne CV ketel. Het is een kleine ketel die erg makkelijk in gebruik is en ook nog eens goed is in de aanschafprijs. Een CV ketel van de firma Holland Warmte is dan ook een echt aanrader. Deze mensen hebben echt verstand van CV Ketels en geven ook een eerlijk advies. He koopt tenslotte niet zo maar een CV ketel, maar als dit nodig is dan moet deze natuurlijk nog heel wat jaren mee kunnen gaan. Ik zal daarom ook zeker mijn omgeving de CV ketel van deze firma aanraden. Ook de extra opties zoals een onderhoudscontract is erg aantrekkelijk voor ons. Zo weten wij dat de CV ketel hierdoor een langere levensduur houd. En de garantie is al dertien jaar en dat zegt ook iets over de CV ketel vind ik persoonlijk. Toen de ketel werd geplaatst was dit dan ook zo voor elkaar. De monteur was erg vriendelijk en heeft mij alles uitgelegd over de ketel. Ik kon zonder dat ik de bijgeleverde gebruiksaanwijzing er bij moest pakken, omgaan met de CV ketel alsof ik niet beter wist. En daarom vind ik ook dit een plus punt en kunnen wij vanaf dag één vertrouwen op onze nieuwe ketel. Want een grote aanschaf doen van iets waar je zelf geen verstand van hebt is soms best een beetje afwachten of je hierin wel de juiste beslissing hebt genomen. En nu achteraf kunnen wij met zekerheid zeggen dat het een absolute aanrader is. Maar die overtuiging krijg je al door het ontdekken van de site.