Franky's Place

Alles en meer over wonen

Glasvezelbehang is geschikt om muren te behangen

gezellige kamer huren

Je wilt dat jouw muren een professionele uitstraling hebben. Daarom besluit je om te kiezen voor glasvezelbehang. Onder deze behangsoort vallen glasweefsel, glasvlies en renovlies behang. Het zijn allemaal behangsoorten die gemaakt zijn van kleine glasvezels. Dankzij die vezels is het een erg sterk behang. Daarom is glasvezelbehang geschikt om muren te behangen. Een kale wand of stuclaag is namelijk erg poreus. Dit heeft tot gevolg dat er snel gaten of scheuren ontstaan als iemand tegen de kale muur of stuclaag stoot. Bovendien werkt een stuclaag altijd. De wand of stuclaag zet daarom uit in een warme en vochtige omgeving, terwijl in een koele en droge omgeving de wand of stuclaag krimpt. Dit uitzetten en krimpen heeft tot gevolg dat er scheuren ontstaan. Daarom kun je het beste kiezen voor glasvezelbehang. De sterke vezels van deze behangsoort houden de wand bijeen. Scheuren, krassen en deuken kunnen dus worden voorkomen. Vind je een strakke afwerking van de muur belangrijk? Dan kun je glasvezel behang online bestellen. Dit behang, dat één wordt met de muur, zorgt voor een erg strakke afwerking van de muur.

Glasvezelbehang is een veelzijdig materiaal

Glasvezelbehang kan worden toegepast in woningen, kantoren en instellingen. Het uit meerdere lagen bestaande behang is sterk en krimpvrij. Dit behang kan eenvoudig worden aangebracht op iedere wand. Een plaktafel is niet nodig, want de lijm kan rechtstreeks op de wand worden aangebracht. Het vliesbehang is geschikt voor vrijwel ieder interieur. Dat komt omdat er heel veel keus is. Zo kun je onder andere kiezen uit barok behang, vintage behang, klassiek behang, trendy behang en fotobehang. Vliesbehang heeft als voordeel dat het krimpvrij is. Bij het aanbrengen van het behang verschuift het behang bijna niet. Je kunt de patronen dus naadloos laten overlopen op de behangbanen die je ernaast plakt. Dit behang heeft ook nog andere voordelen. Het behang kan makkelijk worden afgenomen en het is stootvast.

De muren laten behangen door een behanger

Je hebt glasvezelbehang gevonden dat precies past bij jouw klassieke interieur. Glasvezelbehang kan vrij eenvoudig worden aangebracht, Je hoeft echter niet zelf te behangen. Je kunt het glasvezelbehang uitbesteden aan een behanger. Het behang wordt dan op een snelle en professionele wijze door een glasvezelbehanger aangebracht op de muren. Het behang dat door de glasvezelbehanger wordt gebruikt heeft een gladde voorkant. Daardoor lijkt het of de wanden gestuukt zijn. Het eindresultaat is een super strakke wand. Je kunt ook fotobehang bestellen bij vliesbehang.nl.